Rahvaat: Antti & Lina

Follow my blog with Bloglovin

rahvaat3

Alkuun voisi todeta, että kumpikaan meistä ei ole mikään sanaseppo. Blogeja tai mitään muutakaan ei ole tullut kirjoitettua muuten kuin koulussa hampaat irvessä ja pakon edessä. Maailmanympärimatkaa suunnitellessa olemme saaneet huimasti apua ja vinkkejä muista matkablogeista, joten päätimme itsekin perustaa oman. Haluamme jakaa kokemuksiamme muille matkakuumetta poteville, sekä tietysti omille perheille ja ystäville. Tässä blogissa on luvassa armotonta reissuhypetystä, väsynyttä vuodattamista, kullanarvoisia matkavinkkejä sekä alati vaihtuvia reittisuunnitelmia. Kaikki blogin kuvat tulevat olemaan meidän (suurimmaksi osaksi Linan) käsialaa.

Meillä molemmilla maailmanympärimatka on ollut unelmana jo useita vuosia. Yhteisen matkan suunnittelu alkoi käytännössä heti kun tutustuttiin toisiimme työpaikan virkistysreissulla vuoden 2014 lopulla. Heti vuoden 2015 alussa alkoi kovan luokan pennin venytys: marssimme pankkiin ja avasimme yhteisen reissutilin.  Nyt olemme siinä pisteessä, että budjetti alkaa olla kasassa ja matkakuumemittari räjähtämäisillään. Reissuun lähdetään elokuun 2017 lopulla ja aikaa meillä on käytettävissä aina huhtikuun 2018 loppuun.

Mikäli joku ihmettelee blogin nimeä, niin se sai alkunsa niinkin eksoottisessa kohteessa kuin Pärnu. Bongasimme bussin, jonka kylkeä koristi ”Rahvaat rattahilla” -teksti ja se oli meistä hysteerisen hulvatonta. Blogin nimeä miettiessä totesimme molemmat yhteen ääneen, että tämä se on. Rattahat kuvastakoot meidän loputonta taivallusta ja rahvaat nimenomaan meitä, hotellin respakkoja, reissaajina.

Tässä vielä lyhyet esittelyt molemmista rahvaista:

Lina: Olen ruokaa ja reissaamista rakastava kovaääninen ja mahtipontinen pullapitko (Antin sanoin….). Matkustaminen on ollut suuri intohimoni pienestä natiaisesta lähtien. Eräs parhaista asioista matkustamisessa on uusien elämysten ja kokemusten taltiointi. Kamera kulkeekin reissussa mukana joka paikkaan!

mel2-1

Antti: Olen eräjormailuun erikoistunut pohojalainen. Luonnon monimuotoisuus, kulttuurien erilaisuus sekä makujen ja uusien kokemusten kirjo vievät minua paikasta toiseen. Eurooppaa on tullut koluttua laidasta laitaan aina Romaniasta Portugaliin. Tämän lisäksi olen piipahtanut visiitit Yhdysvaltojen itärannikolla, Australiassa ja Singaporessa, sekä kuukauden vierailun Intiassa. Jotakin on jo siis nähty, mutta todella paljon on vielä edessä.

nzs25web